4/18/2011

SKAPELSENS KRONA GER ER ÖDET VOL.2

Photobucket
Maskinen - Kärlek Vid Sista Ögonkastet (Mats Norman Remix) by Pope Records
TB002 (Kristoffer Tellström) by Technobilen
DBTY Records #10: We, DBTY - Volume 1 by DBTY

ÖDET: En dansklubb i Skapelsens kronas regi.

DJs: MATS NORMAN, DBTY, TECHNOBILEN

Knappt har Ödets smattrande magma svalnat och svetten på våra kroppar stelnat, men ett nytt utbrott ligger och pyr. Skapelsens krona presenterar den ljuva fortsättningen: ÖDET VOL.2, en varmblodig vulkanfest. Kom fyll öronen med röken från maskiner som skär, pustar, fräser universums elektricitet. 550 kvadratmeter golv i ett industriområde nära dig att trampa tillsammans en bastung natt. Det är lite hemligt, men känns igen av ryggraden.

MATS NORMAN - Mats Norman är maskinens dj, halva lilla sällskapet och en tredjedel av mashup international. Han producerade också maskinens "Kärlek vid sista ögonkastet". På ÖDET kommer han bjuda på gudomlig techno som kommer att få oss alla att dö och återuppstå flera gånger om i sann påskanda.

TECHNOBILEN - Technobilen är Kristoffer Tellström & Olle Moberg. De har spelat på klubbar som Club Edelweiss Mic.fon (Berlin), La fete de Roi, Dödskul och All Out Dubstep samt driver en månadsklubb på Ljunggrens som gästats av bland annat, Jon Dasilva, Zoo Brazil och Nihad Tule. http://soundcloud.com/technobilen

DBTY - (Don't blame the youth) är inte bara ett fantastiskt dj-crew som hyser passionerad kärlek till allt som heter bas! De är även ett skivbolag, en familj, en fantastisk blogg och en rörelse.
http://dbty.blogspot.com/ Vi är otroligt glada att dom återigen ska förgylla vår kväll med världens bästa dansmusik!

VIKTIGT: VI FÖRENAR OSS SLUTET.

För att få komma in behövs medlemskap i http://www.skapelsenskrona.com/ som är gratis och ett krav.
Registrera dig senast 21 april 24:00.

-> Attend:a eventet så får du karta och vägbeskrivning till platsen 22 april.


Inträde: 80 kronor.

Åldersgräns: 18 år.

Bara cash i dörren och baren!

Välkomna!

/Skapelsens krona


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar